Vi stiller høje krav, især til os selv

​Vi stiller høje krav til miljø, leveringssikkerhed, drift, ydeevner og garantier, og har brugt lang tid på at finde de helt rigtige leverandører. Vi går nemlig ikke på kompromis med kvaliteten.
Køb produkter til erhverv hos OK

Hos OK er kvaliteten i fokus

Vores energiprodukter er tilpassede det nordiske klima og lever på alle måder op til danske standarder og kvalitetskrav.

Vores samarbejdspartnere, installatører og leverandører er nøje udvalgt. De har de fornødne autorisationer, og vi kræver dokumentation for at de lever op til sikkerhedsstyrelsens krav.

Vi sørger for grundig uddannelse og løbende videreuddannelse, så vi hele tiden er sikre på, at de lever op til både vores og vores kunders krav. Vi ser det nemlig som vores vigtigste opgave, at sikre at I altid får den mest optimale løsning.

Energirådgivning og energibesparelser

Vi har udvidet vores forretning med datterselskaberne EnergiData og Kamstrup. To virksomheder, der på hver deres måde arbejder med energirådgivning og energibesparelser. Sammen ser vi det som vores vigtigste opgave at hjælpe vores kunder med at opnå bedre løsninger, bedre rådgivning og en bedre hverdag. 

Læs mere om EnergiData

Få professionel rådgivning hos OK

Vil du høre mere?

Tag en uforpligtende snak med en af vores udbudskonsulenter, hør mere om garantistillelse og få en dialog om markedet og dine muligheder.

Kontakt OK's udbudsteam

top