Tænk i totalomkostninger og opnå energibesparelser

​Når du skal vælge energiløsning til offentlige institutioner, er der flere faktorer, du skal tage højde for. Ét er den laveste pris her og nu. Noget andet er den mest effektive løsning med størst mulig energibesparelse, når du ser på dine samlede omkostninger.
OK rådgiver om energimarkedet

Energibesparelser i det samlede regnskab

Ved at fokusere på de samlede omkostninger er der energibesparelser at hente for offentlige institutioner. Den laveste pris på papiret er ikke altid den billigste på bundlinjen. Derfor kan det være en god idé at flytte fokus fra de kortsigtede prissammenligninger og i stedet se på den samlede, totale omkostningsstyring. Indkøbsprisen er nemlig typisk kun en brøkdel af dine totalomkostninger.

Direkte og indirekte omkostninger

Hvis du vil have en god og rentabel energiløsning, skal løsningen tage højde for både de direkte og de indirekte omkostninger, som for eksempel arbejdstid, kørsel, rapportering, fakturering og alt det, der koster masser af tid – og i sidste ende kroner for det offentlige.

Læs om vores erfaring med prækvalifikationer og udbud på energiløsninger.

Erhvervskort er til dig med en varevogn

 

En bred vifte af energiløsninger

Uanset om du har brug for tankkort og app med kilometerindtastning og digitale selvbetjeningsværktøjer, gasolier, smøremidler, specialbenzin, varmepumper eller energistyring og indeklima, så tilbyder vi løsninger og services, som sparer dig tid i en travl hverdag og giver energibesparelser på den lange bane.
 

 

Hør mere om offentlige energibesparelser

Vil du vide mere om, hvordan I som offentlig institution kan få en energiløsning med mærkbare energibesparelser, er du altid velkommen til at tage fat i os og få en god dialog om jeres muligheder.

Se alle OK's energiprodukter

OK rådgiver om energimarkedet
top