Meget mere end benzin, diesel og fyringsolie

Energimarkedet udvikler sig hele tiden, og ingen ved i dag, hvad der bliver fremtidens foretrukne energiteknologi. Derfor kan du hos os få leveret præcis den energi og det brændstof, du skal bruge. I dag, i morgen og langt ude i fremtiden.

Én komplet ladeløsning til dine elbiler

Let opladning, smart rapportering, digitalt overblik og et stærkt team i ryggen, som sikrer, at du får præcis den ladeløsning, der passer til dine behov.

Vi står for det hele. Fra indkøb af ladestandere, udgravning, installation og montering til drift, vedligeholdelse, teknisk support og 24 timers kundeservice.

Læs mere om opladning af elbil

Mand ved ladestander med ladestik i hånden

Mere end almindelig diesel

I Danmark skal vi reducere CO2-udledningen. Med B25+ Diesel får du garanti for, at den mængde diesel, du har købt, bliver erstattet af minimum 25 % biobrændstof i vores lagertanke.

Dieselen i din tank er altså, som den plejer at være. Så du behøver ikke at skifte køretøjer. Men hver gang du bestiller B25+ Diesel, er du med til at mindske CO2-udledningen samlet set. 

Læs mere om OK B25+ Diesel

Køb OK B25+ Diesel

HVO Biodiesel

Du kan også få HVO Biodiesel, som er et godt alternativ til fossile brændstoffer. HVO er nemlig 100 % biologisk og sænker din CO2-udledning med op til 90 % og kan anvendes på de fleste dieselkøretøjer.

OK’s HVO Biodiesel er andengenerations biodiesel.

Læs mere om HVO Biodiesel

Bionedbrydelige smøremidler

Hos OK kan du få bionedbrydelige smøremidler. Det betyder blandt andet, at du får alle smøremidlernes kvaliteter samtidig med at olierne er lette at nedbryde i naturen.

Mere om smøremidler

Altid inkl. personlig rådgivning

Få rådgivning om smøremidler hos OK

Grøn strøm fra danske vindmøller

Med grøn strøm hos OK får du garanti for, at dit strømforbrug er dækket af vedvarende energikilder. For eksempel danske vindmøller.

Uanset om du foretrækker fast- eller flexpris, gør du en forskel for den grønne omstilling med grøn strøm. 

Mere om grøn strøm

Mark med vindmøller

Bæredygtig varme med varmepumper

Med en luft-til-vand varmepumpe får du bæredygtig varme. Samtidig kan du typisk reducere varmeregningen med op til 50 % — afhængigt af om varmepumpen skal fungere som primær varmekilde eller som supplement til et eksisterende varmesystem, f.eks. et oliefyr.

Vi tager ansvaret og står for det hele fra første dialog til — ja, lige så længe du har brug for os.

Læs mere om varmepumper fra OK

Installation af varmepumpe | OK

Få et stærkt team i ryggen

Der er meget, der adskiller os fra kollegerne i branchen. Men den allervigtigste er nok, at vi kender dig og din hverdag. Det gør hele forskellen.

Vi står klar til at hjælpe dig

Er du i tvivl om noget som helst eller vil du vide mere, så er du altid velkommen til at tage fat i os på 89 32 23 99. For den bedste løsning starter med en god dialog.

 

Charlotte Holze

Key Account Manager, Jylland/Fyn

top