OK har genvundet SKI

Vi har genvundet SKI, når det gælder tankkort og levering af brændstof til egen tank. Du kan bestille døgnet rundt og få hurtig levering. Det er mere end OK.

Velkommen til

Som SKI-kunde hos OK, får du produkter og løsninger i højeste kvalitet:

Få brændstof og fyringsolie leveret til døren

Vi har egen vognpark og lokalkendte chauffører, som kender dig og dine behov. Du vil derfor opleve høj kvalitet og leveringssikkerhed hver gang, vi leverer.

Det er nemt at bestille og du bestemmer selv om det skal være online, via telefon eller mail eller med OK's Bestil-app. Du kan også vælge automatisk levering eller få installeret en niveaumåler, så kommer vi inden tanken er tom. Det er helt op til dig.

Vi leverer fra dag-til-dag eller endnu hurtigere, hvis det virkelig haster.

Tankkort til hele Danmark

Uanset om du hører hjemme i den kommunale hjemmepleje, hos Vej og Park eller du er flådeadministrator som skal holde styr på flere biler, så ved du, at afstanden til et tankanlæg er afgørende for dine samlede udgifter.

OK er Danmarks største diesel- og benzinkæde med mere end 770 tankstationer. Det betyder, at du aldrig skal køre langt efter brændstof. Vi tilbyder flere kortløsninger, der alle giver dig en række fordele.

Læs mere om tankkort 

OK har mere end 750 tankstationer fordelt over hele landet

Nem og hurtig kortadministration

Bruger du i dag al for meget tid på kortadministration? Så kan du spare både tid og økonomi med Mobil tankkort. Du slipper nemlig for fysiske kort og mange timer med administration. Med Mobiltankkort kan du hurtigt og nemt tildele tankkort til dine medarbejdere via sms eller e-mail.

På Min OK kan du se tankninger, km-forbrug og du kan tildele tankningsrettigheder, opsætte produktbegrænsninger og meget mere.

Se alle dine fordele her

Kvinde sidder ved computerskærm med OK's selvbetjening Min OK foran sig

Du får et helt team i ryggen

Når du er kunde hos OK, får du én fast kontaktperson – og et helt team i ryggen - med masser af erfaring, som udelukkende arbejder med det offentlige.

Vil du høre mere om, hvordan du kommer i gang med et samarbejde med OK? Så er du altid velkommen til at ringe på 89 32 23 99 eller skrive på obtg@ok.dk. 

top