Ansvar for miljøet

Miljøet er en mærkesag for OK, og vi har en lang tradition for at være blandt de første til at indføre nye og mere miljøvenlige produkter på det danske marked.

Energiform til dine behov

Vi vil gerne være med til at sikre, at danske forbrugere har en række fornuftige muligheder til en fair pris i forhold til energi-indkøb.

For OK handler det om at tilbyde den energiform, der passer til den enkeltes behov og privatøkonomi på en samfundsmæssig forsvarlig måde.

Fokus på fremtidens brændstof

Et naturligt fokusområde for os er det store spørgsmål om, hvilket brændstof fremtidens biler kommer til at køre på? Mulighederne er mange, og flere teknologier er i spil.

Vores filosofi er, at vi gerne vil bidrage til at gøre forskellige brændstoftyper tilgængelige for de danske forbrugere.

Brint og elbil

Erfaring og infrastruktur

Det, vi kan bidrage med i den sammenhæng, er at stille vores erfaring og vores infrastruktur til rådighed for de alternative brændstoffer.

Derfor kan man rundt omkring på udvalgte tankstationer i dag finde både el, brint og naturgas.

Energi og brændstof til vores kunder

Vi ejer 670 tankstationer, og det stiller os i en stærk position, hvor vi har mulighed for at gå forrest og præsentere danskerne for de nye brændstoffer. Ganske enkelt ved at lade dem være tilgængelige for vores kunder.

Vores ambition er, nu og i fremtiden, at vi vil levere den energi og det brændstof, som vores kunder efterspørger. ​

top