Stiger prisen på min OK Trailerforsikring, hvis jeg får en skade?

Nej, hos OK bliver du ikke straffet med højere pris på trailerforsikringen, selvom uheldet er ude. Du bliver på samme pristrin.​

Læs mere om OK Trailerforsikring

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem