Det behøver ikke være svært at skifte smøremiddelleverandør

Da Vej og Park i Holbæk Kommune skiftede smøremiddelleverandør til OK, fik de gennemgået hele maskinparken og optimeret smøremiddellageret. Det gjorde skiftet nemt og trygt - og betød større overblik.
OK leverer smøremidler til Holdbæk Kommune

OK smøremiddeltekniker står for det hele

OK leverede i forvejen specialbenzin til Vej og Park, så en dialog om smøremidler var naturlig. Det var OK's smøremiddeltekniker, som stod for maskingennemgangen og han undersøgte samtidig kravene i forhold til alle maskiner.

Læs mere om smøremidler fra OK

Fra tre til én motorolie

Jakob Jensen, der er driftsansvarlig for Vej og Parks værksted, er meget tilfreds med skiftet til OK.

”Vi er gået fra tre typer af motorolier til kun at have én, der dækker alle maskinernes behov. Det gør det nemmere for medarbejderne og minimerer risikoen for fejlpåfyldninger”.

OK leverer smøremidler til Holdbæk Kommune

En blandbar løsning

Smøremidler er dyre. Derfor undersøgte OK, at den nye olie var blandbar med den eksisterende biohydraulikolie. Det var den. OK sørgede efterfølgende for at indhente den nødvendige godkendelse.

OK leverer smøremidler til Holdbæk Kommune

En leverandør, der tager ansvar for mere end produkterne

Gennem hele processen har Jakob Jensen oplevet en god dialog og opfølgning på alle aftaler.

​”Stor ekspertise og grundighed i forhold til at sikre de helt rigtige produkter til maskinerne, har betydet at skiftet har været nemt og tilliden til OK stor. Vi har fået en leverandør, der tager ansvar for mere end leverancen af produkterne. Det betyder meget”.

OK leverer smøremidler til Holdbæk Kommune

Ring og hør mere

Vil du høre mere om Vej og Park i Holbæk kommune og hvad vi har gjort for andre kunder, så er du meget velkommen til at ringe til Bettina på 21 15 31 03.

Læs mere om OK’s udbudsteam her

top