Tilknyttede virksomheder

OK har en række datterselskaber: Danoil Exploration, OK Plus, Kamstrup-koncernen, EnergiData, Lygas, Samfinans og det delvist ejede Samtank.

Selskabet deltager i olie- og gasefterforskning i den danske del af Nordsøen og ejes 100 % af OK. Danoil har 1,69 % andel i feltet 'Syd Arne', og blev her for første gang olieproducerende i juli 1999. De øvrige deltagere i feltet er Hess Denmark (operatør) og DONG Energy.

Ønsker du yderligere information om Danoil Exploration A/S kan du kontakte danoil@danoil.dk

Læs mere på Danoils hjemmeside

EnergiData blev i 2008 et datterselskab i OK-koncernen.

EnergiDatas kerneydelser er skræddersyede, energisparende løsninger til både offentlige og private virksomheder herunder rådgivning om energisparende foranstaltninger, totale energistyringsordninger og energioptimeringer.

Læs mere om EnergiData

Kamstrup udvikler og producerer innovative løsninger til måling af energi- og vandforbrug. Koncernen er verdens førende producent af avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og en af de førende europæiske leverandører af intelligente elmålere og udstyr til elsektoren.

Læs mere om Kamstrup

Lygas Energiteknik A/S er specialister i energiservice, især på gasfyr, men har ligeledes aktiviteter indenfor service af bl.a. varmepumper, oliefyr, ventilation og solvarme. Selskabet tilbyder landsdækkende serviceløsninger og hjælper både private, virksomheder, kommuner og boligforeninger. Lygas Energiteknik A/S blev opkøbt af OK i september 2018.

Læs mere på Lygas’ hjemmeside 

Selskabet fungerer som kædekontor for alle OK Plus-butikker.

Læs mere om OK Plus-butikker

Selskabet yder anlægsfinansiering til benzinforhandlere i koncernen.

Selskabet håndterer oplagring af benzin og olie for aktionærerne, som er YX Danmark og OK.

Læs mere om Samtank​

OK's elbil ved hovedkontoret

Årsinformation 2019

Se seneste årsrapport og ansvarlighedsrapport fra energiselskabet OK

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem