Tilknyttede virksomheder

OK har en række datterselskaber: Danoil Exploration, OK Plus, Kamstrup-koncernen, EnergiData, OK Energiteknik, Samfinans og det delvist ejede Samtank.

Danoil Exploration A/S ejes 100 % af OK og deltager i olie- og gasefterforskning og produktion i den danske del af Nordsøen.

Selskabet har andele i licenserne 7/89 Syd Arne, Solsot Unit, 12/06 med de to ikke-udbyggede Broder Tuck og Lille John og 4/16.

Læs mere om Danoil Exploration

EnergiData blev i 2008 datterselskab i OK-koncernen.

Selskabets kerneydelser er skræddersyede, energibesparende løsninger til både offentlige og private virksomheder. EnergiData rådgiver om energibesparende foranstaltninger, totale energistyringsordninger og energioptimeringer.

Læs mere om EnergiData

GodEnergi A/S har siden 2010 være en del af den grønne omstilling. Hver eneste grønne installation er et vigtigt bidrag til en grønnere fremtid. Siden 2010 er det blevet til tusindvis af installationer af bl.a. ladebokse, store ladeanlæg til busser i hele Norden og mange andre klimavenlige projekter.

GodEnergi A/S udfører totalløsninger inden for opbygning af infrastruktur, grøn transport og udendørs belysningsanlæg samt belægningsopgaver og andre anlægsopgaver. OK er majoritetsejer i GodEnergi.

Læs mere om GodEnergi A/S

Kamstrup er verdens førende producent af systemløsninger til intelligent energi- og vandmåling. Virksomheden producerer avanceret og innovativt måleudstyr til fjernvarmebranchen og er en af Europas førende leverandører af intelligente elmålere og udstyr til elsektoren.

Virksomheden er dansk og grundlagt i 1946 med medarbejdere i mere end 20 lande verden over. Kamstrup er 100 % ejet af OK.

Læs mere om Kamstrup

OK Energiteknik ejes 100 % af OK og er specialister i energiservice, især på gasfyr. Selskabet servicerer desuden varmepumper, oliefyr samt naturgasfyr og tilbyder landsdækkende serviceløsninger. Kunderne er både boligejere, virksomheder, kommuner og boligforeninger.

Selskabet fungerer som kædekontor for alle OK Plus-butikker.

Læs mere om OK Plus-butikker

Selskabet yder anlægsfinansiering til brændstofforhandlere i koncernen.

Selskabet håndterer oplagring af benzin og olie for aktionærerne, som er YX Danmark og OK.

Læs mere om Samtank​

Kamstrup Hovedkontor

Årsinformation 2023

Se seneste årsrapport og ansvarlighedsrapport fra energiselskabet OK

top