Hvordan tilmelder jeg min konto til Betalingsservice?

​Du kan tilmelde din konto til betalingsservice ved at logge ind på Min OK, og klikke dig ind under den konto du ønsker at tilmelde og trykke på 'Betalingsform'

Her har du mulighed for at tilmelde din konto til Betalingsservice eller se, om den allerede er tilmeldt.

Bemærk, hvis du ønsker at ændre den konto, som din Betalingsservice-aftale er tilknyttet, så skal du kontakte din bank.

Log ind på Min OK