Hvad er OK's åbningstid?

​Alle OK's tankstationer har åbent 24 timer i døgnet. Du kan finde den tankstation, der er nærmest dig her.

Har du brug for at vide, hvornår din OK Plus-butik har åbent, så kan du kontakte dem. Find butikkerne her

Du kan ringe til OK's kundeservice døgnet rundt på tlf. 78 73 61 94, eller kontakte os via mail til ok@ok.dk eller pr. brev til nedenstående adresse:

OK a.m.b.a.
Åhave Parkvej 11
8260 Viby J

Hvis du gerne vil møde op personligt, er du meget velkommen, alle hverdage mellem 8.00 og 16.00.