OK støtter også handicapidræt

Sponsor og samarbejdspartner

Vi har i mange år spillet en central rolle i sponsornetværket omkring Parasport Danmark.

Vi støtter Parasport i Danmark på både bredde- og eliteniveau, lige fra bidrag til den danske deltagelse i De Paralympiske Lege og andre internationale stævner til støtte til lokale idrætsforeninger med handicapidræt på programmet.

Parasport Danmark er et specialforbund

De hører under Danmarks Idræts-Forbund med ca. 400 medlemsklubber, som tilsammen udgør ca. 13.600 medlemmer. Parasport Danmarks klubber tilbyder aktiviteter inden for mere end 30 idrætsgrene og rummer alle idrætsgrene både på bredde- og eliteniveau.

Samarbejdet medfører, at OK er med, når store handicapidrætsstævner afvikles på dansk grund.

Tre mænd i kørestole dyrker sport

Vi støtter de Paralympiske lege, træningslejre og stævner

Støtten til handicapidrætten går derfor både til bredden og eliten. Igennem medlemskab i Team Parasport er vi med til at støtte handicappede idrætsudøveres deltagelse i både de Paralympiske Lege og deres forberedelser i forbindelse med træningslejre og andre internationale stævner.

OK støtter handicapidrætten

Vi sikrer udstyr og bedre træningsforhold

Samtidig kommer sponsoratet også breddeidrætten rundt omkring i Danmark til gode, ved at sikre udstyr og bedre træningsforhold for handicappede idrætsudøvere.

OK støtter handicapidrætten

Vi støtter også

I forlængelse af vores medlemskab i Parasport Danmark var OK også stolt sponsor af Dansk Døve Idrætsforbund og Special Olympics Idrætsfestival.

top