Information til kunder og samarbejdspartnere ift. COVID19:

I OK er vi vores samfundsansvar bevidst og har taget flere forholdsregler for at isolere risikoen for spredning af COVID19, således vi kan fortsætte med at holde Danmark forsynet i denne ekstraordinære situation.

1) Først og fremmest: Der er brændstof nok, og der er ingen udfordringer på vores lagre i forhold til at følge med.

2) Vi har i uge 11 taget forholdsregler på vores kundevendte funktioner, herunder i vores distribution, hvor vores tankvognschauffører er isoleret fra hinanden. Procedurer omkring afspritning og rengøring af førerhus er skærpet. Det gælder i øvrigt i alle henseender.

3) Leverancer af smøreolie er fortsat normal, og OK er i løbende dialog med kunder vedrørende installationer af varmepumper. Vi vil i øvrige kundevendte funktioner begrænse møder og besøg til et absolut minimum.

4) Vi respekterer myndighedernes anbefalinger og har således sendt en del medarbejdere hjem til deres hjemmearbejdsplads. Hvad enten OK’s medarbejdere sidder på et af vores kontorer eller på hjemmearbejdsplads, er vi naturligvis klar til at betjene og rådgive dig som hidtil.

5) Vi opdaterer løbende på denne side, såfremt der er ændringer i driften.

-----

Vi oplever desværre, at svindlere udnytter situationen, og vi advarer derfor mod telefonopkald fra svindlere, der udgiver sig for at være fra OK.

Læs mere Corona-svindlen her.

-----

OK Mobil-kunder, som er/var strandet i udlandet, fik fra d. 12. marts t.o.m. 30. april gratis opkald og sms-beskeder til Danmark og i det land, de befandt sig i som følge af Corona-krisen.

-----

I disse tider skal vi passe ekstra meget på hinanden, og derfor har sikkerheden førsteprioritet - både for vores kunder og vores medarbejdere på tankstationerne.

Læs mere om forholdene på tankstationerne i forbindelse med COVID19

-----

Senest opdateret 26. marts 2020 kl. 08.38

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem