Vi oplever i øjeblikket ekstraordinært mange telefonkald til vores kundeservice. Der kan derfor være længere ventetid end normalt. Læs mere

CSR og social ansvarlighed

OK er kendt for at støtte sporten igennem benzinkortaftaler, og samtidig er vi involveret i en lang række CSR-aktiviteter rundt omkring i landet.

OK støtter lokalsamfundet

CSR er et strategisk område i OK under konstant udvikling. I OK arbejder vi med sponsorater og partnerskaber som udgangspunkt for vores CSR-aktiviteter. Vi har altid spillet en aktiv rolle i lokalsamfundet, derfor er det naturligt for os at støtte foreninger, der gør en forskel lokalt.

Støt sporten sammen med OK

Udvalgte samarbejdspartnere

Vores CSR-indsats varetages blandt andet gennem strategiske partnerskaber med udvalgte samarbejdspartnere.

Formålet med partnerskaberne er, at vi i samarbejde kan sikre, at alle, som ønsker det, har mulighed for at dyrke sport og idræt i det omfang, de kan og vil.

Strib IF fodboldpiger i kamp

Børn og bevægelse

Et fremtrædende tema i vores CSR-strategi er, at vi gerne vil støtte børn og unges mulighed for en aktiv fritid og bevægelse i dagligdagen.

I forlængelse af vores stærke tradition for støtte til lokalsporten, har vi en ambition om, at alle børn og unge – uanset økonomisk eller social baggrund – kan få adgang til bevægelse og leg i fritiden gennem medlemskab af en idrætsklub eller andet fritidstilbud.​​

Strib IF fodboldpiger i kamp
top