Flere typer brændstoffer på Prags Boulevard

Efterspørgslen på forskellige typer brændstoffer stiger, og den efterspørgsel imødekommer energiselskabet OK ved at samle mulighederne på stationen på Prags Boulevard i København.  Hidtil har det været muligt at tanke biogas på adressen, men nu åbner hanerne også for Truck Diesel, HVO, AdBlue og brint.

”Vi ser ikke, at denne type station bliver fremtidens station på landsdækkende plan, men vi vil ikke afvise, at der kommer flere lignende energi-stationer for at imødekomme vores kunders behov,” siger Henrik Dehn, markedschef for Transport i OK.

”Stationen på Prags Boulevard ligger velplaceret i København, og der er god mulighed for at følge produkterne og den efterspørgsel, der er på dem, samt høste erfaring i forhold til, om det er en god idé at samle flere typer drivmidler på samme adresse,” forklarer Henrik Dehn.

Løsning i fællesskab
Det har været nødvendigt at indlede nyt samarbejde for at kunne tilbyde alle produkterne på stationen på Prags Boulevard.

”Vores kunder kan bruge deres OK Truck Diesel kort, når de tanker Truck Diesel, HVO, AdBlue og biogas på stationen, mens vi har indledt et samarbejde med virksomheden Everfuel, der vil stå for salget af brint på stationen,” forklarer Henrik Dehn.

22. nov. 21
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 76 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Relaterede fotos

Download fotos til brug i dit pressemateriale

Anne Dyrholm
Presseansvarlig
top