OK Truckvask ved Odense sparer tid

Truckvasken, som ligger ved Alex Andersen Ølunds domicil ved Odense, har gjort det nemt at have rene biler. Vaskehallen kan benyttes af alle OK’s transportkunder og ligger i åben forlængelse af Alex Andersen Ølunds bygninger sammen med Truck Diesel stationen, som også er etableret af OK.

Signalværdi
For Tommy Andersen, direktør hos Alex Andersen Ølund, giver det værdi at have lastbiler, som ser ordentlige ud.

”Jeg tror, at det har meget at sige, at vi kommer med en ren bil og på den måde signalerer, at vi har styr på vores materiel. Jeg tror, det betyder noget både for chaufføren og kunderne, at vi kører i biler, der ser pæne ud - især fordi vi kører med frugt og grønt,” siger han.

Han fortæller, at virksomheden har en fast medarbejder, som vasker bilerne. På den måde kan chaufførerne blot sætte bilen på adressen i Odense, så bliver den vasket. Tidligere var det nødvendigt at køre bilerne til en anden adresse for at få dem vasket.

”Nogle chauffører vil dog gerne klare vasken selv, og så er det jo en fordel, at det ikke tager så lang tid,” siger Tommy Andersen.

Tidsbesparende vask
Energiselskabet OK står bag vaskeanlægget, som består af to vaskehaller til lastbiler – den ene med automatisk vask og den anden med manuel vask.

Tommy Andersen fortæller, at det er den automatiske vask, der benyttes mest, og at der som regel ikke er lang kø.

”Vi ser klart tidsbesparelsen, som den største fordel. Både at vaskehallen ligger på vores matrikel, så det er nemt og fleksibelt, men også at det ikke tager længere tid at køre en lastbil igennem.”

I den automatiske vaskehal indlæser chaufføren kort, vælger vask og kører bilen igennem. En vask tager ca. 8 – 10 minutter med forvogn og evt. trailer. Så der er altså en væsentlig tidsbesparelse i forhold til de fleste vaskehaller. Den manuelle vask kan man vælge at benytte som den eneste eller forud for den automatiske vask, hvis bilen har brug for en ekstra grundig omgang. På den manuelle bane vaskes der med lanser, koldt og varmt vand. Her vasker chaufføren selv bilen.

Kunderne kan bruge deres OK Truck Diesel-kort som betaling, og ligesom man kan følge tankningerne på kundesiden ”MinOK”, kan man også se vaskene her.

21. sep. 22
  • OK a.m.b.a. er et dansk andelsselskab
  • OK tæller udover moderselskabet OK også datterselskaber som Kamstrup, EnergiData og OK Plus. 
  • OK omfatter mere end 670 tankstationer, mere end 200 vaskehaller samt 80 Truck Diesel stationer, og OK er således Danmarks største tankstationskæde.
  • OK er landsdækkende leverandør af benzin, diesel, e-mobilitet, transportdiesel, fyringsolie, smøremidler, naturgas og elektricitet til både erhverv og private. Desuden leverer OK rådgivning, projektering og installation af varmepumpeløsninger i alle størrelser.
  • OK har tre biogasstationer og lægger desuden tankstationer til fire af Everfuels brint-tankanlæg
  • Foruden energiprodukter sælger OK mobiltelefoni og forsikringer. 

Relaterede fotos

Download fotos til brug i dit pressemateriale

Anne Dyrholm
Kommunikationskonsulent
top