Persondatapolitik til app

Denne persondatapolitik beskriver, hvordan OK a.m.b.a., CVR-nr. 39170418, Åhave Parkvej 11, 8260 Viby J (”OK” eller ”vi”) som dataansvarlig indsamler og bruger de personoplysninger, som du efterlader og/eller afgiver, når du bruger vores app, herunder de services og funktioner, som vi tilbyder.

Brug appen når du tanker og vasker bilen

Oplysninger der indsamles ved brug af appen

Henholdsvis uden og med profil-login

  • OK kortoplysninger
  • Oplysninger om køb af produkter og services, som du foretager gennem appen
  • Kvitteringer for dine køb
  • Oplysninger om, hvordan du bevæger dig rundt i appen
  • Nummerplade
  • Lokationsdata
  • Tidspunkt for brug af appen
  • IP-adresse/MAC-adresse

OK-appen er kompatibel med Siri og kan f.eks. anvendes til at forlænge og afslutte din parkering. Vi gør opmærksom på, at OK ikke får adgang til eventuelle stemmeoptagelser, selvom du aktiverer Siri i appen.

  • Betalings- og kortoplysninger
  • Kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer
  • Brugeroplysninger, herunder brugernavn og password (brugernavnet er din e-mailadresse)
  • Coop-medlemsnummer

Formål med behandling af personoplysninger

  • Oprettelse af brugerprofil
  • Gennemførelse af køb af produkter og services foretaget via appen
  • Levering af funktioner og services, der stilles til rådighed i appen, f.eks. lokalisering af nærmeste butik
  • Kundeadministration, herunder fakturering
  • Opfyldelse af din anmodning om sponsorstøtte til udvalgt klub eller forening
  • Opfyldelse af din anmodning om at tilføje/ændre dit Coop-medlemskab og efterfølgende administrere Coop-medlemsbonus for relevante produkter
  • Markedsføring af produkter og tjenesteydelser

Vi anvender derudover dine personoplysninger, når du bruger OK’s øvrige tjenester, f.eks. vores selvbetjeningsløsning ”Min OK” for at kunne præsentere dig for relevante services.

Grundlag for behandling af personoplysninger

  • Opfyldelse af aftale ved køb af varer eller tjenesteydelser
  • Opfyldelse af aftale ved levering af funktioner og services, der stilles til rådighed i appen
  • Samtykke til udsendelse af markedsføring, hvor samtykke er påkrævet
  • Legitim interesse i at kunne udsende servicemeddelelser
  • Legitim interesse i at kunne udarbejde statistik, foretage undersøgelser, forbedre samt udvikle vores tjenester og produkter

Nærmere information

Du kan læse mere om OK’s behandling af personoplysninger på OK's persondatapolitik. Her kan du bl.a. finde nærmere information omkring:

  • Hvor længe vi opbevarer dine personoplysninger
  • Hvilke tredjeparter dine personoplysninger kan blive delt med
  • Dine rettigheder, herunder retten til at tilbagekalde eventuelle afgivne samtykker

Cookies

Vi anvender cookies i vores app. Du kan læse mere om brugen af cookies i vores cookiepolitik.

Spørgsmål og klage

Hvis du har spørgsmål til denne persondatapolitik, eller hvis du ønsker at klage over den måde vi behandler dine personoplysninger på, er du velkommen til at kontakte os på 70 10 20 33 eller ok@ok.dk.

Du kan også indgive en klage til:
Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K. Eller kontakte dem på 33 19 32 00 eller dt@datatilsynet.dk

Opdateret januar 2020
Version 1.0

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem