Kør-selv-ferie i elbil
Sådan får I en god tur

Skal du på kør-selv-ferie i elbil for første gang? Eller er du endnu ikke elbilsejer, men nysgerrig på om det overhovedet kan lade sig gøre uden bøvl og bekymringer? I denne episode af Co-driver får du massevis af gode tips, der gør dig klogere på emnet og klæder dig på til en god ferie med elbil – uanset om du allerede skal afsted i år eller længere ude i fremtiden.

Få gode tips af vores eksperter

Danskerne elsker kør-selv-ferie, men i takt med at flere af os får elbil, opstår der helt nye spørgsmål og udfordringer for selv rutinerede kør-selv-bilister. For hvordan er ladenetværket i de mest populære ferielande? Bliver det besværligt med alle de ladepauser? Hvordan forbereder man sig? Og hvad med økonomien?

I denne episode har vi besøg af Thor Folmann Krarup, chef for e-mobilitet i OK, og Jan Lang, bilekspert og markedsanalytiker ved Bilbasen. De deler ud af deres erfaringer med kør-selv-ferie i elbil og giver dig praktiske råd til forberedelse, planlægning og selvfølgelig selve turen.

Lyt med og få svar på, om elbilen er enden på en nem kør-selv-ferie, eller om det faktisk er helt okay. Uanset om du allerede har en elbil eller blot overvejer at skifte, vil du få masser af nyttig information og gode tips til din næste elbils-ferie.

Få de nyeste episoder, når de udkommer

Husk at abonnere på eller følge podcasten, så du får de nye episoder, når de kommer. 

Lyt med enten her på siden eller find Co-driver i Apple Podcasts, Google Podcasts eller på Spotify.

Hør OK's podcast Co-driver
top