Nu går turen sydpå
Tips til årets kør-selv-ferie

Sommerens kør-selv-ferie nærmer sig for mange af os, men hvordan får vi den bedst mulige tur? Hvor meget kan og bør vi forberede, hvad kan vi forvente af trafikken, og hvad er overordnet det vigtigste at huske på kør-selv-ferien? I denne episode af Co-driver får du tips og viden, der klæder dig og familien på til en vellykket kør-selv-ferie sydpå. Lyt med - det kan spare dig både tid, frustration og penge.

Få gode tips af vores ekspert

Danskerne er vilde med kør-selv-ferier, og hvert år drager en stor del af os sydpå for at nyde en velfortjent sommerferie i varmen. Men mange kender nok også til ”stau”, tæt trafik, utålmodighed på bagsædet og en anelse hektik undervejs.

Selvom det er svært helt at undgå de udfordringer, så kan du med forberedelse og nogle tips få en god tur på den tyske autobahn – og selvom det primært handler om at nå den endelige destination, så gemmer der sig også masser af gode oplevelser på turen derned og hjem.

I denne episode har vi besøg af Jan Lang fra Bilbasen. Ud over at være markedsanalytiker og ekspert inden for bilisme, har han også helt styr på kør-selv-ferie og udfordringerne på de tyske og europæiske veje efter utallige ture de seneste mange år. Han deler ud af sine erfaringer og bedste tips til den gode kør-selv-ferie.

Få de nyeste episoder, når de udkommer

Husk at abonnere på eller følge podcasten, så du får de nye episoder, når de kommer. 

Lyt med enten her på siden eller find Co-driver i Apple Podcasts eller på Spotify.

Hør OK's podcast Co-driver
top