Hvordan logger jeg ind på Min OK, og kan jeg følge mit forbrug der?

S​om kunde hos OK har du automatisk adgang til Min OK, uden at skulle tilmelde eller oprette dig. Når du har bestilt eller købt et produkt eller en service hos OK, får du automatisk tilsendt en e-mail med din adgangskode. Du kan selv ændre din adgangskode, når du er logget ind på Min OK.

Du logger ind på Min OK ved at klikke på Min OK øverst på ok.dk - eller du kan klikke på knappen herunder. Her skal du logge ind med din e-mailadresse og din tilsendte adgangskode. Har du ikke en adgangskode, kan du få en tilsendt ved at klikke her: Få tilsendt en adgangskode til Min OK

Når du er logget ind, klikker du på den konto, du ønsker at se mere om. Du har herefter mulighed for at se dine køb, tankninger og fakturaer. Vi arbejder på at lave en egentlig forbrugvisning/graf, så du løbende kan følge dit forbrug.

Log ind på Min OK

Typiske årsager til at login går galt

Caps Lock er slået til

Hvis Caps Lock er slået til, skrives der kun store bogstaver i felterne.

Fejl i indtastningen

Det sker, at man kommer til at bytte rundt på to bogstaver eller tegn, eller laver et mellemrum efter e-mail-adressen.

Fejl i adgangskode

I nogle tilfælde kan man komme til at bruge den kode, man fik i den oprindelige mail, selvom man har været inde og ændre koden efterfølgende - eller det modsatte, hvor man tror, at man har ændret koden, mens det i virkeligheden er den oprindelige adgangskode, man skal bruge.

Forkert e-mail-adresse

Hvis man har ændret sin e-mail-adresse, eller hvis man flere e-mail-adresser, kan det være, at man bruger den forkerte, når man prøver at logge ind. Derfor kan det være en god idé at undersøge, hvilken e-mail-adresse man er tilmeldt med. Man kan ændre e-mail-adressen, når man er logget ind på Min OK.

Man er allerede bruger 

Hvis man tidligere har handlet hos OK, så er man sandsynligvis allerede oprettet som bruger, og så får man ikke en e-mail med en adgangskode, da man ikke er 'ny' kunde.

Uanset hvad kan du altid vælge at få tilsendt adgangskode eller kontakte kundeservice mellem kl. 8 og 20 på telefon 89 32 24 5289 32 24 52.

Glemt adgangskode

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top