Hvad er 'målepunktsID' på el?

MålepunktsID er en unik identfikation af din elmåler på din adresse. Det består af 18 cifre og starter altid med 5713131.​

Det står på din elfaktura, som du altid kan finde på Min OK.

Gå til Min OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem