Hvornår afskaffes PSO-afgift på el?

Din PSO-afgift bliver afskaffet i år 2022.

Der blev indgået en politisk aftale den 7. november 2016 om gradvist at afskaffe PSO-afgiften fra 2017-2022. Frem mod 2022 bliver PSO-udgifterne løbende flyttet til finansloven. Det betyder, at PSO’en er på vej væk fra din elregning.

PSO-afgiften omfatter bl.a. tilskud til vedvarende energi som f.eks. vindmøller, tilskud til decentral kraftvarmeproduktion, forskning og udvikling i miljøvenlig energiproduktion.

Læs mere om PSO