Hvornår modtager jeg min elfaktura fra OK?

​OK sender 4 fakturaer for din el om året – typisk 3 acontoopkrævninger og 1 årlig opgørelse med tilhørende acontoopkrævning.

Faktureringerne vil forfalde midt i den gældende acontoperiode. Det betyder, at når regningen skal dække januar, februar og marts, vil du modtage opkrævning medio februar.

Den første acontoregning vil dog typisk komme d. 20. i samme måned, som din elaftale er startet hos OK.

Læs mere om el fra OK