Hvad er 'DataHub' for el?

​'DataHub' er Danmarks samlede database med elkunder. I DataHub'en kan du få adgang til information om dit elforbrug og eventuelle aftaler, du har lavet med din el-leverandør. DataHub'en ejes og drives af Energinet.

Du kan læse mere om DataHub'en på Energinets hjemmeside.

Få adgang til oplysninger om dit elforbrug via DataHub

For at logge ind i DataHub'en skal du bruge dit NemID samt en adgangskode. Den adgangskode, som du skal bruge, finder du på din første elregning fra OK eller på Min OK under 'Mit elforbrug'.

Log ind på Min OK