Hvad er et typisk årsforbrug af el?

Et årsforbrug af el afhænger af mange faktorer - f.eks. antal personer, boligens størrelse, antal elapparater, vaner m.m.

• For et parcelhus ligger det årlige elforbrug typisk mellem 4.000 og 6.000 kWh
  • For en lejlighed er elforbruget typisk mellem 1.500-3.600 kWh.​

Prøv OK's elprisberegner

Ved hjælp af OK's elprisberegner kan du selv beregne din elp​​ris inden du bestiller el fra OK. Det er nemt, du skal bare indtaste dit årlige elforbrug og din adresse, og så skal du vælge den type el, du er interesseret i, så udregner vi din elpris for dig.​

Beregn din elpris med elprisberegneren