Hvor kan jeg se og følge med i mit elforbrug?

Når du logger ind på Min OK, kan du se fakturaer samt en oversigt over dit historiske forbrug af el. Vi viser dine historiske data pr. hele år.

Hvis du fra Min OK logger ind på DataHubben for el med NemID, kan du se de data, som OK modtager om dit elforbrug fra netselskabet. Vi er altså afhængige af data fra netselskabet, og vi arbejder selvfølgelig løbende på at finde den optimale måde at vise dit elforbrug på.

Log ind på Min OK