Hvor kan jeg se og følge med i mit elforbrug?

Når du logger ind på Min OK, kan du få et historisk overblik over dit elforbrug helt ned på time-for-time-visning*.

På Min OK kan du også finde en oversigt over din elaftale, herunder dine fakturaer og betalinger, og du kan desuden selv tilmelde din elaftale betalingsservice eller melde flytning.

Hvis du fra Min OK logger ind på DataHubben for el med NemID, kan du se de data, som OK modtager om dit elforbrug fra netselskabet.

Log ind på Min OK

*Du kan kun se dit elforbrug time-for-time, hvis du er flexafregnet, læs mere om flexafregning af el her.