Hvad er 'kogespidsen', når man taler elforbrug?

'Kogespidsen' er en betegnelse for tidsrummet mellem kl. 17 og 20, hvor langt de fleste danskere bruger relativt meget strøm i forbindelse med madlavning, tøjvask osv. Det er med andre ord det tidsrum, hvor danskernes elforbrug topper hver dag.

Med flexafregning af din el kan du spare på strømmen ved at flytte dit elforbrug udenfor kogespidsen, så vidt det er muligt for dig og din familie.

Se OK's elpriser time for time

Mere om flexafregning

Grafisk visning af elforbrug fra OK's selvbetjening Min OK på en tablet