Hvornår er strømmen billigst?

Som tommelfingerregel er elprisen lavest om natten og når vinden blæser eller solen skinner, men der findes flere tidspunkter, hvor strømmen ofte er billig

  • Laveste pris er typisk: Kl. 00.00 - 06.00
  • Mellem priser typisk: Kl. 06.00 - 17.00 og 21.00 - 24.00
  • Højeste pris er typisk: Kl. 17.00 - 21.00

Vær opmærksom på, at elprisen svinger meget, så du kan med fordel holde øje med priserne, eksempelvis via OK Hjem-appen.

Hvornår er strømmen dyrest?

Den totale kWh-pris bliver typisk dyrere pr. kWh i vinterhalvåret mellem kl. 17 og 20/21. Prisen pr. kWh er inkl. alle afgifter og tariffer, som du betaler til netselskabet for selve transporten af strøm til din bolig.

Du kan være med til at støtte op om den grønne omstilling ved at reducere dit strømforbrug i dette tidsrum, som også kaldes kogespidsen.

Er der billig strøm idag?

Prisen på strøm svinger hele tiden, og hvis du ønsker at få svar på, hvorvidt der er billig strøm i dag, kan du følge den aktuelle dagspris på el på timebasis.

Følg elprisen time for time

Svinger elpriserne meget time for time?

Har du valgt et flexprisprodukt eller spotprisprodukt, svinger den rene elpris fra time til time. Derfor kan du som forbruger selv bestemme om du f.eks. vil vaske tøj, lade din elbil og lignende, når strømmen er billigst.

Beregn din elpris med OK's elprisberegner

Få el fra OK

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

Andre spørgsmål og svar om el

top