Hvornår er strømmen billigst?

Hos nogle elselskaber afhænger prisen på hver kWh af, hvornår på døgnet du bruger strøm. Sådan fungerer det ikke, når du har OK som elselskab. Hos OK kan du nemlig få billig strøm​ hele døgnet rundt.

For dig betyder det, at du ikke kun får billig strøm om natten, men også i dagtimerne, hvor langt de flest har det største elforbrug – det, synes vi, giver langt bedre mening! Vi tilbyder to forskellige elprodukter; læs mere om:

Beregn din elpris hos OK

Du kan prøve at beregne din elpris ved hjælp af vores elprisberegner. Det eneste du skal gøre, er at indtaste dit forbrug, din adresse samt den type el, du gerne vil kende prisen på - så beregner vi elprisen for dig.

Prøv OK's elprisberegner