Er jeg dækket af OK Bilforsikring, hvis jeg kommer i en soloulykke?

Ja, med en OK Bilforsikring i samarbejde med GF Forsikring får du automatisk førerdækning, som sikrer dig i soloulykker.

Kører du f.eks. på en fortovskant eller ind i et træ og pådrager dig personlige skader, så er du dækket af forsikringen - også selvom der står 'Nej' ud for punktet 'Førerdækning' i din nuværende police fra OK Bilforsikring.

Læs mere om OK Bilforsikring