Er jeg dækket af OK Bilforsikring, hvis jeg kommer til at fylde forkert brændstof i tanken?

Ja, hvis du har en OK Bilforsikring i samarbejde med GF Forsikring, er du dækket hvis du kommer til at fylde benzin på dieselbilen eller omvendt.

OK's bilforsikring dækker automatisk tømning af din tank, udskiftning af brændstoffilter og påfyldning af 10 liter brændstof, så du er godt kørende igen.

Læs mere om OK Bilforsikring