Følger der vejhjælp med i OK Bilforsikring?

​Nej, vejhjælp er ikke inkluderet i OK Bilforsikring, men kan tilkøbes. Se produktinformation for vejhjælp (IPID)

Hvis du gerne vil tilkøbe vejhjælp til din bilforsikring fra OK, skal du ringe på tlf. 72 24 40 1072 24 40 10.​​

Du kan se vejhjælpsbetingelserne her (pdf)

Har du allerede OK Vejhjælp kan du printe dette vejhjælpskort ud og tage med dig, så har du altid telefonnummeret ved hånden.

Læs mere om OK Bilforsikring

Læs mere om OK's forsikringer