Kan hjemmeboende børn optjene anciennitet med OK Bilforsikring?

Ja, du kan hjælpe dine børn eller børnebørn med at optjene anciennitet ved at vælge tilvalgsdækningen 'Superelitebarn'.

Denne dækning gør det muligt for dine børn og børnebørn at optjene op til fem års anciennitet, indtil de fylder 26 år, når de kører i din bil. Også selvom de ikke bor hjemme. Ancienniteten kan senere give adgang til en billigere bilforsikring hos OK.

Læs mere om optjening af anciennitet

Læs mere om OK Bilforsikring