Dækker OK Campingvognsforsikring ved brand?

Ja, med en OK Campingvognsforsikring er campingvognen dækket ved brand-, eksplosions-, kortslutnings- og lynnedslagsskader. Brand defineres ved en løssluppen flammedannende ild, der har evne til at brede sig ved egen kraft.

Læs mere om OK Campingvognsforsikring

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem