Er der noget, jeg ikke kan forsikre med en OK Husforsikring?

Bygninger, der er i så dårlig stand, at de ikke er nævnt i - eller undtaget af - huseftersynet eller tilstandsrapporten, kan ikke forsikres gennem en OK Husforsikring.

Du kan heller ikke forsikre genstande, bygningsdele eller installationer, der bruges til at drive erhverv, og heller ikke genstande, der er omfattet af en garanti eller serviceordning, eller hvor sælger har ansvaret i henhold til købelovens reklamationsregler.

Vil du sikre dit indbo, skal det ske via køb af en OK Indboforsikring.

Læs mere om OK Husforsikring