Hvad kan jeg bruge en tilstandsrapport til?

Du skal bruge en tilstandsrapport til at danne dig et overblik over hvilken stand dit nye hus eller eventuelle bygninger er i. Tilstandsrapporten kan give dig et praj om hvilke forsikringer der er relevante eller nødvendige for dig og din situation.

Bemærk at bygninger, der er i så dårlig stand, at de ikke er nævnt i eller undtaget af huseftersynet eller tilstandsrapporten, ikke er omfattet af forsikringen.

Læs mere om OK Husforsikring