Hvad kan jeg forsikre med en OK Husforsikring?

Du kan forsikre dit hus mod brand, lynnedslag, kortslutning i hårde hvidevarer og storm- og vandskader, skybrud og tøbrud, hærværk og brud på glas og sanitet.

Derudover har du mulighed for at vælge tre forskellige tilvalgsdækninger til din husforsikring:

• Udvidet Dækning, som dækker skader efter skadedyr, bekæmplese af skadedyr, funktionsfejl i husets elektriske installationer indtil disse er 4 år gamle, byggematerialer der bliver stjålet, samt skader på haveanlæg, og havebelægninger ved hærværk eller påkørsel.
  • Udvidet Vandskade, som dækker, hvis nedbør pga. kraftig regn eller fygesne trænger ind i din bolig, og endda også ved tab af vand, gas, olie eller lignende, f.eks. i forbindelse med brud på et rør.
  • Kosmetiske fejl, som dækker synlige forskelle i klinke-/flisegulv efter f.eks. en rørskade. På den måde skal du ikke nøjes med at få dækket ødelagte fliser, men kan i stedet få f.eks. et helt ensartet gulv igen.

Læs mere om OK Husforsikring