Hvorfor dækker OK Husforsikrings tørkedækning kun med op til maks. 150.000 kroner?

Vi kalder meget bevidst denne tørkedækning for en 'plaster på såret'-dækning. Derfor er prisen meget lav: 7 kr. mere om måneden i din husforsikring.

Tørkedækningen er alene en økonomisk hjælp til dig som husejer i tilfælde af, at du bliver ramt af større tørkeskader. Der er ingen forsikringsselskaber i Danmark, der tilbyder fuld erstatning for tørkeskader.

Læs mere om OK Husforsikring