Kan jeg betale præmien på en OK Husforsikring en gang månedligt?

Ja, med OK's forsikringer opkræves alle præmier en gang om måneden via din OK-konto - også for en OK Husforsikring.​

Læs mere om OK Husforsikring

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem