Dækker indboforsikringen vandskade?

Den almindelige indboforsikring dækker skader efter skybrud, men ikke alle kraftige regnskyl bliver kategoriseret som skybrud. Så er der i stedet hjælp at hente ved at vælge 'Udvidet vandskade' til din indboforsikring.

'Udvidet vandskade' dækker også skader på dine ting efter f.eks. almindeligt regnvejr, fygesne eller smeltevand og også skader efter opstigende kloakvand. Den dækker også vand, der siver eller drypper fra synlig rør, f.eks. en radiator eller vandspild i forbindelse med brud på et rør.

Læs mere om OK Indboforsikring