Hvad dækker en indboforsikring?

En Indboforsikring dækker dine ting, hvis du er så uheldig at blive udsat for eksempelvis indbrud, brand og hærværk. Indboforsikringen dækker også, hvis du får visse former for vandskader.

Derudover dækker indboforsikringen også retshjælp, ID-forsikring og dit ansvar. En ansvarsforsikring er vigtig, hvis du skal erstatte en skade på andre eller andres ting.

Læs mere om indboforsikring fra OK