Hvad er identitetstyveri?

Identitetstyveri defineres som situationer, hvor en persons identitet, uden samtykke fra den pågældende person, uberettiget bliver brugt af en anden/andre person(er) med henblik på at udføre økonomiske transaktioner eller lignende for egen vindings skyld som f.eks. at optage banklån, registrere abonnementer m.m.

ID-sikring er en del af din indboforsikring og hjælper med at forebygge, opdage og begrænse indentitetstyveri.

Læs mere om indboforsikring fra OK