Hvis jeg bor til leje og har et defekt toilet, er det så dækket af OK Indboforsikring?

​Når du køber en OK Indboforsikring, har du mulighed for at vælge tilvalgsdækningen 'glas og sanitet'. Dette tilvalg har ingen selvrisiko. Med 'glas og sanitet' er du dækket ved brud, afskalning, ridsning eller lignende på WC-kummen og cisternen, hvis disse som følge heraf er blevet ubrugelige.

Toilettet skal være indsat, indrammet eller på anden måde endeligt anbragt i hel stand på dets plads, på tidspunktet hvor skaden er sket. Det er værd at undersøge om det er udlejer, eller dig som lejer, der har vedligeholdelsespligten. OK Indboforsikring dækker kun, hvis det er dig som lejer, der har vedligeholdelsespligten.

Læs mere om OK Indboforsikring