Hvordan forholder jeg mig ift. OK Indboforsikring, hvis jeg ødelægger noget hos en bekendt?

Hvis du kommer til at forvolde skade når du er på besøg hos andre, kaldes det en gæstebudsskade.

Gæstebudsskader er skader på ting, som sker under almindeligt privat samvær. Denne type skader er dækket hvis du har en OK Indboforsikring. Der er dog en selvrisiko på 1.000 kr., som skadeforvolder skal betale.

Læs mere om OK Indboforsikring