Skal jeg have min egen indboforsikring, hvis jeg er over 18 år?

Ja, det skal du som hovedregel, men forældre eller plejeforældre kan vælge at forsikre deres børn som er flyttet hjemmefra ved at supplere med tilvalgsdækningen udeboende barn under 26 år. Det er nemt.

Regningen sendes direkte til forældrene og det er et billigt alternativ til en ny indboforsikring, så længe barnet er under 26 år, ugift og bor alene.

Læs mere om OK Indboforsikring