Hvad hvis min hund får en henvisning til anden behandling?

Sygeforsikringen til din OK Kæledyrsforsikring dækker genoptræning, massage, fysioterapi og kiropraktorbehandling efter anvisning fra dyrlæge, hvis det er som følge af en sygdom eller en ulykke, der er omfattet af sygeforsikringen.

Der dækkes udgifter i op til 4 måneder fra dyrlægens ordinering, dog maksimalt 4.000 kr. (basisår 2016) af den maksimale forsikringssum pr. forsikringsår.

Læs om dækningen af medicin

Læs mere om OK Kæledyrsforsikring