Hvor meget koster OK Knallertforsikring, hvis jeg også ønsker at tegne kasko?

Prisen på en OK Knallertforsikring varierer fra knallert til knallert og afhænger af bl.a.:

• knallertens værdi
  • mærke
  • årgang
  • model.

Vi er derfor nødt til at tale med dig, inden vi kan oplyse din pris på en knallertforsikring fra OK.

Du skal dog vide, at man kun kan tegne kaskoforsikring til en knallert 45 med OK Knallertforsikring. Hvis du har en anden knallert, har vi desværre ikke mulighed for at hjælpe dig med en kaskoforsikring.

Du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på 72 24 40 10.

Læs mere om OK Knallertforsikring