Hvorfor kan jeg ikke se alle policer for husstanden?

Hvis du ikke kan se alle policer i husstanden, kan det være fordi nogle af forsikringerne ikke står i dit navn.

Du kan få et bedre overblik, hvis alle i husstanden giver tilladelse til at se hinandens forsikringer.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem