Hvad koster en OK Motorcykelforsikring?

Prisen på din OK Motorcykelforsikring afhænger af en række forskellige forhold, bl.a.:

• motorcyklens mærke
  • årgang
  • model
  • og handelsprisen for motorcyklen.

Derfor kan vi ikke på forhånd give dig en nøjagtig pris på din motorcykelforsikring hos OK.

Desuden opkræver vi lovbestemte afgifter og gebyrer, læs mere om afgifterne på en motorcykelforsikring her

Du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på 72 24 40 10. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op i stedet.

Læs mere om OK Motorcykelforsikring