Hvad koster en OK Motorcykelforsikring?

Prisen på din OK Motorcykelforsikring afhænger af en række forskellige forhold, bl.a.:

• motorcyklens mærke
  • årgang
  • model
  • og handelsprisen for motorcyklen.

Derfor kan vi ikke på forhånd give dig en nøjagtig pris på din motorcykelforsikring hos OK.

Desuden opkræver vi lovbestemte afgifter og gebyrer, læs mere om afgifterne på en motorcykelforsikring.

Du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på 70 10 20 3370 10 20 33. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op i stedet.

Læs mere om OK's forsikringer

Læs mere om OK Motorcykelforsikring