Må jeg køre på min motorcykel om vinteren med OK Motorcykelforsikring?

Hvis du gerne vil køre på motorcykel om vinteren, skal du tilvælge kaskoforsikring med vinterdækning til din OK Motorcykelforsikring. På den måde sikrer du din motorcykel hele året rundt, og ikke kun om sommeren.

Du er velkommen til at ringe og få et uforpligtende tilbud på 72 24 40 1072 24 40 10. Du kan også udfylde kontaktformularen, så ringer vi dig op i stedet.

Læs mere om OK Motorcykelforsikring