Dækker OK Sommerhusforsikring bygningsskader?

Ja, OK Sommerhusforsikring dækker bygningsskader på de bygninger, der ligger på forsikringsstedet, så længe bygningerne ikke bruges til at drive erhverv.

Det kan bl.a. være skader, der er sket på grund af vand, snetryk, storm, tyveri og hærværk, eller skader i elinstallationerne. Du vil på din police altid kunne se, hvilke dækninger din OK Sommerhusforsikring omfatter.

Læs mere om OK Sommerhusforsikring