Hvad betaler jeg i gebyrer og afgifter på en OK Sommerhusforsikring?

Alle forsikringsselskaber skal ifølge loven opkræve nogle gebyrer og afgifter. Få et hurtigt og nemt overblik over de gebyrer og afgifter vi opkræver,​​ her.

​Læs mere om OK Sommerhusforsikring

Fik du svar på dit spørgsmål?

Tak for din feedback.

Tak for din feedback. Kontakt os, så vi kan hjælpe dig

top
Vi bruger cookies (også fra 3. part) til at huske dine indstillinger, trafikmåling og til at vise målrettede annoncer. Du accepterer det ved at klikke videre på siden. Læs mere om vores brug af cookies og hvordan du sletter dem